Térhódítás

Már a hűtőnk is iPod dokkoló lesz

A Gorenje egy "Made for iPod", azaz egy direkt az iPodhoz készített hűtőszekrényt dob piacra rövidesen.

2008.09.02 09:57koac, ma.hu

Nem csillapodik az iPod és iPhone mánia a világban. Ennek következtében sorra jelennek meg a különféle kiegészítők ezekhez az készülékekhez. Természetesen ezen eszközök között bőven találni dokkolókat is. Legutóbb mi például egy autós dokkolóról számoltunk be, amely minden kétséget kizáróan hasznos lehet, ez azonban nem feltétlenül mondható el a Gorenje új termékéről. Bár ha valakinek fontos, hogy a hűtője zenélni tudjon, annak mindenképp jól jöhet egy Made for iPod hűtőszekrény.

A gép ajtaján megtaláljuk a dokkoló részt, mely gyakorlatilag teljesen úgy funkcionál minden más „normális” iPod-dokkoló. Emellett két beépített hangszórót is elhelyeztek a tervezők a gépben. Gondolhatnánk egy iPodos hütő funkciói annyiban ki is merültek, hogy képes lejátszani a zenéket a Podunkról, ám a Gorenje ennél sokkal tovább gondolkozott, így létrehozott egy iGorenje webportált, ami nem meglepő módon iPhone-ra és iPod touchra optimalizált. Innen nem csak holmi recepteket töltögethetünk le készülékeinkre, de lehetőséget kapunk arra is, hogy a háztartásban található összes többi Gorenje gépet iPhone-unkkal irányítsuk, WiFin keresztül. Persze a gyártó igyekezett leszögezni, hogy mindez egyelőre csupán tesztelési fázisban van, így egyelőre semmi biztosat nem tudni a működéséről.

Mint ahogy azt sem lehet tudni, mikor jelennek meg először a boltokban a különleges hűtőszekrények, azt viszont látatlanban is ki merjük jelenteni, hogy nem lesznek olcsóak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.