Alma esemény

Új laptopokat mutat be az Apple

A múlt héten tapasztalható hullámvölgy után újra kezdenek magukra találni az Apple részvények, ami részben talán annak is köszönhető, hogy a kaliforniai cég ma frissíti termékvonalait.

2008.10.14 19:00Z., ma.hu

Az Apple ma kaliforniai idő szerint reggel tízre hívta meg a sajtó képviselőit Cupertinóba, ahol Steve Jobs keynote prezentáció keretében mutatja be a 2008-as karácsonyi szezonra szánt laptopokat.

Az előzetes pletykákból több dolog is kiderült. Több forrás is megerősítette, hogy a ma bemutatásra kerülő MacBook laptopok műanyag helyett a Pro vonalhoz hasonlóan fém házat kapnak, ugyanakkor a pletykák arról is szólnak, hogy a belépő szintű termékvonalból eltűnik a Firewire eszközök csatlakoztatásának lehetősége is.

Szintén biztosra mondható az, hogy eltűnik a korábban szintén a MacBookoknál preferált Intel GMA sorozatú grafikus chip is, helyette a gépek Geforce grafikus kártyákat kapnak. Egyelőre ennyi tűnik biztosnak, a többi a budapesti idő szerint este hétkor kezdődő keynote prezentáción derül ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.