Gigászok csatája

A Samsung visszavágott az Apple-nek

Az Apple Inc. és a Samsung Electronics közötti jogi csata újabb fejleményeként a dél-koreai cég Franciaországban beperelte amerikai riválisát.

2011.09.13 19:58MTI

A Samsung szerint az Apple iPhone és iPad készülékeiben három olyan technológiai szabadalom van, amit tőlük loptak el.

A Samsung szóvivője azt mondta, hogy három technológiai szabadalomról van szó, és nem a készülékek dizájnjáról, mint amire az Apple hivatkozott, és ami alapján egy német bíróság augusztus első felében helyt adott keresetének, és átmenetileg megtiltotta az új Samsung Galaxy táblaszámítógépek értékesítését az Európai Unióban.

A Samsung Galaxy Tab 10.1 az eredeti terveknek megfelelően augusztusban kerültek volna a német üzletekbe. A Samsung-keresetet még júliusban adták be egy párizsi bíróságon, és az első meghallgatásra várhatóan decemberben kerül sor.

Az Apple állítása szerint a Samsung Galaxy táblaszámítógép és okostelefon családja az Apple iPad és iPhone készülékek "szolgai" másolatai. Az Apple az Egyesült Államokban, Ausztráliában és a világ számos más országában indított jogi eljárást a Samsung ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.