Baleset

A 10-es főúton az Ürömi körforgalom közelében beszakadt az útpálya - videó!

Rászakadt egy mellékút az útpályára, fa dőlt az úttestre.

2020.06.14 14:43ma.hu

Villámárvízet, többfelé jégkárt okoznak a hevesebb viharok. Több mint 60 millimétert meghaladó csapadék is összegyűlhet rövid idő alatt. A BKK hírei szerint a 10-es főúton az Ürömi körforgalom közelében beszakadt az útpálya. A 218-as autóbusz az Üröm vasúti megállóhely és Solymár, Auchan áruház között nem közlekedik útbeszakadás miatt. A XI., Bartók Béla úton a Móricz Zsigmond körtérnél fa dőlt az úttestre, sávlezárásra, késésekre és torlódásra kell számítani.

FRISS

A 10-es főút nem szakadt be, de a sár és törmelék miatt járhatatlanná vált! >>>

Fennakadások a vasúti közlekedésben

A MÁV tájékoztatása szerint a Keleti pályaudvaron nincs hálózati feszültség villámcsapás miatt, emiatt nem tudnak jegyeket kiadni. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 30-60, esetenként 60-90 perces késésekre kell számítani vasárnap, mert Rákosliget és Pécel között az átvonuló vihar miatt zárlat keletkezett a felsővezetékben és meghibásodott a biztosítóberendezés, egy vágányon haladhatnak a vonatok. A berendezések javításán már dolgoznak a szakemberek.

Útinform

A heves esőzések nyomán az M3-as autópályán Gyöngyös és a főváros, az M0-s autóút keleti és északi szektorán, az M1-es autópályán a főváros és Győr között, valamint Heves, Pest és Fehér megye fő és mellékútjain lecsökkenő látótávolságra és vízátfolyásokra kell számítani.

Folyókká váltak az utak, vigyázzanak az autójukra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.