Nyílnak már a virágocskák

18+ képek - Napfény után ágaskodnak a tavasztündér bimbói

A nap első sugaraira kidugják a fejüket az aprócska bimbók is, és minden erejükkel azon igyekeznek, hogy a fény felé törjenek. Aki meg nem a virágokra gondol, annak túl élénk a fantáziája.

Carisha már nagyon érzi a tavaszt! képgaléria

2013.03.02 18:59ma.hu

Hát nem pont úgy néz ki Carisha, mint valami Tavasztündér? Karcsú, a bőre selymes és puha, a haja szőke, a szeme mint az ég, és pont olyan tiszta, mint a természet ártatlan leánya.

A virágokat is biztosan most hozta a mezőről, az ő birodalmából, ahol mindig tavasz van, és most fogja elhinteni az emberek világának mezőin is, hogy néhány hét múlva - vagy tán még annyi se kell - bimbóikkal az ég felé emelkedjenek.

Carisha saját bimbói máris megkezdték, csak úgy ágaskodnak felfelé, de mi mást is várhatnánk egy igazi tavasztündértől?

Fotó: Femjoy (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.