Az egyiken jobb megpihenni, mint a másikon!

18+ képek - Puha bundán pihenteti a kebleit

De jólesik egy hosszúra nyúlt, fárasztó nap végén pihenésre hajtani a fejünket, és még jobb, ha azt valami hívogatóan puha, meleg vánkoson tesszük. De miről is beszélünk?

Mi a hívogatóbb: a puha bunda vagy Chloe keble? képgaléria

2013.02.18 19:29ma.hu

Olyan jó így estefelé valami puha, melengető fekhelyet találni, ahol el lehet lazulni, megfeledkezünk minden gondunkról, csak a mindent körülölelő nyugalomra kell figyelni.

Olyan finom és barátságos, ahogy belefúrjuk a fejünket, és nemcsak az arcnak jó, hanem a kezünket is mennyei érzés végigsimítani rajta, csak úgy hívogat, szinte hallani a suttogását: "érints meg!"

Csak aztán óvatosan az állatvédőkkel, azok nem igazán csípik, ha igazi szőrmén hajtjuk álomra a fejünket.

Vagy ön nem arra gondolt a puhaság hallatán, hanem a másik "vánkosra"? Annak a "tulajdonosától" sem árt előzetes beleegyezést kérni, mielőtt odabújunk, mert képes és igazi harapós vad válik belőle!

Fotó: chloevevrier.com (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.