Csökkenő kilométerek

Schumacher nem tesztelheti a Ferrarit

A gazdasági válság bizony elérte a Formula-1-et, ahogy azt már hallhattuk. Még Michael Schumachert is "eltalálta" a változás.

2008.12.16 12:25f1-live.hu

A "Bajnokok csatájában" Michael Schumacher még egyszer megmutatta a világnak, hogy is kell versenyezni. Sebastian Vettel-lel együtt megnyerték a nemzetek kupáját, megvédve címüket. Azonban ettől a luxustól el kell búcsúznia a Ferrarinak, ugyanis az új szabályok még a hétszeres világbajnokkal sem tesznek kivételt.

Ő sem tesztelhet a Ferrarival. Ugyanis a tesztek következő szezontól csupán a nagydíjak hétvégéin engedélyezettek. Tehát még kevesebbet ülhet a versenygépben Schumi.

Az utóbbi szezonban is csupán 800 kilométert tett meg. Most még ennél is kevesebbet fog, ha egyáltalán ül még tesztautóba.

„Most már még kevesebbet fogok tesztelni, de amúgy sem volt annyira jó, mint versenyezni.” – mondta a német rekorder egy kicsit csalódottan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.