Válik a Forma-1-es pilóta

Egy évig tartott Jenson Button házassága

2008-ban ismerkedtek meg, sosem költöztek össze: a McLaren versenyzője Monte-Carlóban él, modell hitvese Tokióban lakik az édesanyjával.

2015.12.25 15:35MTI
Screenshot

Egy év házasság után elválik feleségétől Jenson Button, a britek 2009-es Forma-1-es világbajnoka. A 35 éves autóversenyző és a 31 éves Jessica Michibata 2008-ban ismerkedett meg, de sosem költöztek össze: a McLaren versenyzője Monte-Carlóban él, míg modell hitvese Tokióban lakik az édesanyjával.

Augusztusban a párt különös módon rabolták ki St. Tropez-i nyaralójukban: két betörő a klímaberendezésen át bejuttatott gázzal elkábította őket, és összesen 428 ezer euró (133 millió forint) értékű zsákmánnyal távozott. Az eltulajdonított tárgyak között volt Jessica 356 ezer eurós eljegyzési gyűrűje is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.