Nem viselkedik világbajnokhoz méltóan?

Az "öreg" Sutil szégyellné magát Hamilton helyében

Adrian Sutil édesapja csalódottságát fejezte ki Lewis Hamiltonnal kapcsolatban, mivel a McLaren versenyzője egyszer sem kereste fel a fiát személyesen, és nem világbajnokhoz méltóan viselkedik.

2012.02.03 11:31f1-live.hu

Jorge Sutil szerint fia a 10 legjobb versenyző közé tartozik, de most kikerült a sportból.

Adrian Sutil 18 hónapos felfüggesztett büntetést és 200 ezer eurós pénzbírságot kapott az Eric Luxszal történt incidens miatt, és jelenleg Forma-1-es szerződés nélkül kell feldolgoznia a történteket.
 
A versenyző édesapja elárulta, hogy ilyen helyzettel még sohasem találkoztak korábban, és Adrian nehéz időket él át:
 
„Jelenleg nem ő a legjobb arra, hogy a Forma-1-ről beszéljen”- mondta Jorge a Merkur lapnak.
 
„Azonban mindig ez volt az ő álma. Most egy kicsit el kell távolodnia a dolgoktól azért, hogy megtehesse az első lépést.”
 
Jorge és felesége is jelen volt a Münchenben zajló kétnapos bíróságon, de Sutil jobban örült volna, ha a szülők nem a helyszínről kísérik figyelemmel az eseményeket:
 
„Az ijedtség elmúlt. Ez az egész rettenetesen kényelmetlen neki. Ilyesmivel még sohasem konfrontálódott korábban. Sohasem gondoltam volna, hogy egy ilyen helyzettel kell megküzdenie.”
 
„Nemcsak az ő személyes vonatkozásáról van szó, hanem a karrieréről is. A 10 legjobb Forma-1-es versenyző közé számított, és most azzal kell foglalkoznia, hogy valahogy kijöjjön ebből az afférból.”
 
Adrian Sutil nemrég gyávának nevezte Lewis Hamiltont, amiért a brit nem állt ki mellette, és nem vállalta a személyes megjelenést, és még a számát is megváltoztatta, hogy Sutil ne érje el őt:
 
„Ez valóban kínos. Hamilton átköltözött Monacóba, és nem volt abban a helyzetben, hogy megossza az új számát Adriannal. A fiam egy rossz barátot talált magának.”
 
„Felhívhatta volna, és azt is mondhatta volna, hogy nincs kedve jönni. Ezt el tudta volna fogadni az ember. Azonban egyszer sem jelentkezett személyesen. Egy nagyszerű világbajnoktól ez egy elég gyenge magatartás. Én szégyelleném magam”- mondta csalódottan Sutil apja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.