Maradnak a jelenlegi vezetők és tagok

Spanyol befektetési társaság kezében a Forma-1-es HRT

A Thesan Capital nevű spanyol befektetési vállalat megvásárolta az anyagi gondokkal küzdő Forma-1-es Hispania istállót.

2011.07.05 06:59MTI

A csapat közleménye szerint a társaság ezzel fő részvényese lesz a Grupo Inversor Hispania cégnek, amelyet a Hispania jelenlegi tulajdonosa, Jose Ramon Carabante vezet.
   
"A spanyol befektetési csoport irányítja majd az istálló fejlesztési munkálatait az elkövetkezendő években úgy, hogy megtartja a jelenlegi csapattagokat és vezetőket" - írta közleményében a Hispania, hozzátéve, hogy a Thesan célja még inkább spanyollá tenni az alakulatot és felépíteni egy központot Spanyolországban.
   
A Hispania 2010 óta szerepel a Forma-1-ben, de még nem szerzett pontot egyetlen futamon sem. A csapat autóit az olasz Vitantonio Liuzzi és az ausztrál Daniel Ricciardo vezetik, igaz, utóbbi a vasárnapi Brit Nagydíjon debütál, s az indiai Narain Karthikeyant váltja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.