Megmenette az újszülött baba életét

Megszoptatta az elhagyott csecsemőt a rendőrnő

Egy fiatal argentin rendőrnő, aki egy öt hónapos kislány édesanyja, úgy mentette meg egy elhagyott újszülött életét, hogy megszoptatta.

2011.01.31 12:30MTI

"Ösztönösen cselekedtem, egyáltalán nem gondoltam bele, mit csinálok" - mondta el a 22 éves Alejandra Farías, aki a Járőrszolgálat különleges egységének segédrendőre az Argentína nyugati részén található Mendoza tartományban, az ország legfőbb bortermelő vidékén.

A csecsemőt egy elhagyott területen találták, egy előző napi szüreti ünnepség színhelyének szomszédságában.

Még megvolt a köldökzsinórja, de a kihűlés jelei kezdtek mutatkozni rajta. Ha nem találnak rá a rendőrök, valószínűleg nem marad meg a gyermek, mert fél óra múlva szakadni kezdett az eső.

A járőregység tisztje, Luis Vairús a Crítica című napilapnak elmondta, hogy mivel a környéken az ünnepségek miatt lebénult a közlekedés, nem várták meg a mentőt, hanem a rendőrnő a taxiban, amellyel elindultak a kórház felé, megszoptatta az apróságot.

Az újszülött kislány jól van, súlya 2,6 kilogramm.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.