Jobb, ha nem látunk semmit?

A nők 90 százaléka sötétben szexel

A TeenProblem által-, 18-55 év közötti nők körében készített felmérés szerint, a nők 90 százaléka sötétben szeret szexelni.

2011.01.04 10:11impulzus.ro

Annak ellenére, hogy a nők szinte mindent megtesznek annak érdekében, hogy igazán szexisek, ellenállhatatlanok legyenek, a lámpafénynél meglehetősen kevesen szexelnek.

Ez elsősorban abból adódik, hogy a nők többségének komplexusaik vannak: testsúlyproblémák, narancsbőr és egyéb bőrhibák stb. Ugyan vannak olyan apró dolgok, melyeket a férfiak nem-, vagy alig vesznek észre, a nők mégis nagy problémát kerekítenek belőle.

A komplexusok miatt pedig nem érzik magukat jól a bőrükben, ezért szívesebben szexelnek félhomályban vagy sötétben. Sötétben illetve félhomályban más a hangulat, más érzések kerítik hatalmukba úgy a nőket, mint a férfiakat, olykor általában oldottabb hangulatba kerülnek.

A túlzott fény pedig nappali érzeteket kelt az emberekben, ami óhatatlanul a munkát juttatja eszünkbe - állítják a felmérés készítői.

A gátlások levetkőzése pedig számos tényezőtől függ, az sem ritka, hogy egy évek óta összeszokott pár sem mer egymással fényes nappal illetve lámpafénynél szexelni.

Az, hogy szex közben fel van-e kapcsolva a lámpa sok esetben attól függ, mennyire és milyen ideje ismerik egymást a partnerek.

Az ideális az lenne, ha a párok megbeszélnék egymással az esetleges gátlást okozó tényezőket, és kipróbálnák milyen izgalmas lámpafénynél szexelni, mivel az izgalmi állapot fokozásában a vizuális látványnak is fontos szerepe van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.