Szabaduljon meg a méreganyagoktól!

Hogyan tüntessük el szemünk alól a karikákat?

Olyan a szemed, mint egy pár gumiabroncs? Pedig sok mindent lehet tenni a szemhéjak és a környező bőr megduzzadása ellen.

2010.03.07 11:52trendmania.hu

Megdagadt szemeket okozhat számos tényező, de alváshiány, allergiák, arcüreg problémák és néhány belső szervi betegség is. Utalhat arra is, hogy méreganyag halmozódott fel a szervezetben, valamint a kiszáradás tünete is lehet. A szemek alatti „táskák” megjelenése a folyékony plazma beszivárgásának következménye, amelyek ödéma kialakulásához is vezethet. Ráncok és apró szarkalábak jelennek meg a szemkörnyéken, a finom bőr törékennyé válik és elveszíti rugalmasságát.

A megoldás egy krém két új összetevője az "Eyeliss és a Haloxyl". Az említett ultra fejlett összetevő optimalizálja az enzimatikus tevékenységet, felszívódásra kényszerítve a kék-piros pigmenteket, valamint csökkenti a hemoglobinok felszívódásának melléktermékeit.

Képes fokozni a folyadékok mobilitását, amelyek fontos szerepet játszanak a plazma és a hemoglobin felhalmozódásának csökkentésében. Ezután a bőr visszanyeri feszességét és rugalmasságát. – ami látható és hatásos javulást jelent. A frissen tartó mikrokapszulás krém használatával 100%-osan frissen tarthatóak a hatóanyagok, csak akkor szabadulnak ki a kis mini-kapszulákból, amikor a bőrbe dörzsölve „felrobbantjuk” azokat.

Az innovatív luxus összetevők a következők:
Eyeliss: Heszperidin - Glicerin - hatékony hidratáló Triptofán - Pálmaolaj - Valin-aminosav.
 
A Haloxyl tartalmazza: Pálma olaj-és glicerin Chrysin, kivont kék golgotavirág, természetes peptidek, fehérjék, amelyek ösztönzik a kollagén és elasztin termelést.

Egyéb apró trükkök a fekete karikák eltüntetéséhez

Jéghideg natúr tejjel átitatott vattát is lehet használni ödéma kezelésére. Jó tápanyag a duzzadt szemekre az uborka szelet, de hűtött kamilla teát is lehet használni, illetve azzal borogatni a fáradt szemet.
 
A táplálkozás is hatással van arra, hogy a szemkörnyéki bőr mennyire elszíneződött, vagy száraz. Az élelmiszereknél a gazdag szem-barát tápanyagok: Béta-karotin, A-vitamin, C-és E-növényi pigmentek áfonya, fekete áfonya és a karotinok, piros, narancs és sárga gyümölcsök és zöldségek.

Kerüljük a sós ételeket, és ne sózzuk az ételt. Ügyeljünk arra, hogy sok vizet igyunk naponta annak érdekében, hogy a méreg anyagok és a felesleges nátrium kiürüljön a szervezetből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.