Ötletes

Itt egy remek trükk, amivel két óra alatt megszáríthatók a ruhák szárítógép nélkül - videó

Azt mondják, olcsóbb megoldás a szárítógépnél.

2022.09.28 11:31ma.hu

Egy egyszobás lakásban él Alix Byrne párjával, és mindig gondot okozott neki, hova akassza ki a lepedőt száradni. A szárítóállványát általában a radiátor előtt tartja, és akkor jutott eszébe, hogy mi lenne, ha a lepedőt is rárakná úgy, hogy közben hozzárögzíti a fűtőtesthez is, egyfajta sátort alkotva - írja a 24.hu.

Ez a módszer annyira bevált, hogy pár óra alatt megszáradt az összes ruha az alatta levő szárítón, a radiátor melegétől.

A párnak egyébként van szárítógépe is, de azt nem szeretik használni, mert sokba is kerül, és nincs is jó illata utána a ruháknak szerintük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.