A boldogság ragadós

Tervezhető boldogság

Ne foglalkozzunk azzal, hogy mi tesz másokat boldoggá! Törődjünk saját vágyainkkal, álmainkkal! Fontos, hogy tűzzünk ki magunk elé célokat, és tervezzük meg, hogyan valósíthatjuk meg azokat!

2008.10.27 07:13ideal.hu

Vegyük körül magunkat boldog, pozitív kisugárzású emberekkel! A boldogság és a jókedv ugyanis ragadós... Próbáljuk meg meglátni a kellemetlen helyzetek humoros oldalát, akkor könnyebben feldolgozzuk őket! Őrizzük meg egészségünket! A túlsúly, az egészségtelen ételek rossz hatással vannak hangulatunkra. Mindennap tegyünk valamit önmagunkért! Egy hosszú séta a parkban vagy kellemes fürdő elég ahhoz, hogy jobb legyen a közérzetünk. Mindenki megérdemli a boldogságot - ezt tudatosítsuk magunkban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.