Csemege a halat kedvelőknek
Mézes-mustáros sült hal
Könnyű, finom, bárhol, bármikor. Igen, finom a paprikás lisztben megforgatott variáció, de ideje kipróbálni valami újat...
2008.09.18 09:03kulinarisvilag.huHozzávalók:
3 evőkanál méz
3 evőkanál dijoni mustár
1 teáskanál citrom leve
4 darab lazacfilé í
zlés szerint bors
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy kis edényben keverd össze a mustárt, mézet, citromlét, óvatosan ízesítsd egy csipetnyi borssal. Kend be az egyveleggel a lazacszeleteket, melyeket ezután helyezz sütőlapra. Süsd kb. 20 percig. Akkor kész, ha a hal húsa teljesen omlóssá válik. Köretnek tavasszal epret és friss salátát kínálj. Igény szerint rizst is tálalhatsz, különösen, ha nincs eperszezon :-)
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 20:50 Az EU újabb egy évvel meghosszabbította a mianmari szankciók hatályát
- 19:49 Emelkedtek a Prima Primissima díjakkal járó pénzösszegek
- 18:48 Farkas Sándor: a kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület
- 17:47 Vasárnap kezdődik és három hétig tart a 32. Festum Varadinum Nagyváradon
- 16:46 Karate Eb - Megvan a magyar csapat
- 15:45 Élettársát akarta megöletni az az egészségügyi dolgozó, akit felfüggesztett börtönre ítéltek
- 14:44 Sulyok Tamás Fra John Dunlappal, a Szuverén Máltai Lovagrend nagymesterével találkozott
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06