A nő mindent figyel ám első alkalommal

Első szex: így tégy, hogy ne rontsd el!

Még a tapasztalt férfiak is követnek el hibákat, amikor először kerülnek ágyba új barátnőjükkel - sajnos, a hölgyek fejben jegyzik a dolgokat. Hogyan kelthetünk jó benyomást?

2012.03.12 10:15ma.hu

Egy, már számos nő ágyát megjárt férfi is ráfuthat néhány újonc-hibára, ha sor kerül az első együttlétre új kedvesével. Mit figyel a nő az első szex alkalmával? Azt, hogy mennyire érzéki a férfi, mennyire törődik vele, az ő igényeivel, az ő élvezetével.

A megkérdezett hölgyek kétharmada részben ez alapján dönti el, van-e esélye hosszútávon a kapcsolatnak.

A "3 randi után jöhet a szex"- szabályt ne vegyük készpénznek. A nők többsége 8 találkozó után megy bele a szeretkezésbe, de ez személyfüggő: mindenki akkor mond rá igent, amikor felkészültnek érzi magát rá.

Mindenesetre a nő ad jelzéseket arról, hogy benne lenne a dologban. Figyeljük ezeket. Az is nyilvánvaló jel, ha megteremti a meghitt nyugalmat maga és a partner számára.

Tipp a férfinak: a sok csók jelzi, hogy a pasi nemcsak a bugyi leimádkozására hajt. Egy tanulmány szerint 7-ből csupán egy nő fekszik le egy férfival előjáték, hangulatba kerülés nélkül, és kétharmaduk mondott nemet a kapcsolat elkezdésére első csók alapján, valószínűleg azért, mert rosszul csókolt a férfi.

Ne feledjük, hogy a lágy, gyengéd csókokkal többet érünk, mint ha nekiesünk a nő szájának. Töltsünk legalább 15 percet a gyengéd csókokkal, mielőtt továbblépünk.

A legtöbb nőnek nagyjából 8 percre van szüksége az izgalomba kerüléshez, mielőtt azt kívánná, hogy a férfi többet is nyújtson. A csókokkal kényeztetés végén, simogatva a csípőt és a fenék tájékát, lassan utat lehet nyerni a nő két lába közé.

Amennyiben "zöld jelzést" kap a férfi, deréktól lefelé is szabad az út. A nők több, mint fele várja el, hogy mielőtt a csikló izgatására sor kerül, negyedórás előjáték keretében "kerülgesse" a férfi a legérzékenyebb területet. Majd gyengéden érintse meg a csiklót, majd a comb belső részét csókolja. Ismételje meg a műveletet.

A nők 38 százaléka csupán 10-20 perces közösülésre vágyik. 66 százalék szerint nagyon fontos a megfelelő pozícióba helyezkedés. Érdemes a nő csípője, törzse alá párnát tenni, ez lehetővé teszi, hogy a férfi térdeljen a lába között, és így az aktus alatt a csiklót is izgathatja a kezével.

...és ami még fontos: ne feledjük a szeretkezést jól levezetni! A nők legnagyobb része ölelést, círógatást kíván még az aktus után. Ha a férfi úgy tesz, mintha nem érezne semmit iránta, azzal bizony csúnyán elvághatja magát.

A nők 56 százaléka elvárja a még nagyjából 20 perces közelséget szex után. Ami pedig a másnapot illeti, egy telefonhívás vagy e-mail a minimum, ha kapcsolatban gondolkodunk egy nővel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.