Nyitnak a fürdők, telnek a medencék...

Ma indul a strandszezon Budapesten!

Budapesten mától kezdetét veszi a strandszezon. Ennek jegyében nyit a Palatinus strand, vendégeket fogadnak a Dagály nyári medencéi és üzembe helyezik a Gellért fürdő nyitott medencéjének hullámgépeit is.

2008.05.01 08:50MTI

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett fürdők közül egyedül a Széchenyi strandfürdő az, amit este tízig használhatnak a vendégek. A XVI. kerületi önkormányzat és a XI. kerületi önkormányzat uszodáját éppúgy, mint a margitszigeti vagy Komjádi Béla uszodát is, általában este 8-9-ig használhatják a fürdőzők.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány hétfői közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy Budapesten 15 fürdő várja az általuk kibocsátott üdülési csekkel érkező vendégeket. Többek között a Dagály fürdő, a Gellért fürdő és a Széchenyi fürdő is - emelték ki.

Az üdülési csekkel rendelkezők bővebb tájékoztatást az elfogadóhelyek részletes listájáról az alapítvány honlapján a www.udulesicsekk.hu weboldalon találhatnak - írták kommünikéjükben.

prev[2/2]
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.