Mi villan ki a bikiniből?

Strandfotók a teniszezőről: Serena Williams kissé terebélyes...

Lubickolással ünnepelte legújabb győzelmét a tenisz sztár Serena Williams - A sportoló Miami strandján sütkérezett és élvezte a vizet, egy dögös fekete bikiniben...

Serena Williams bikiniben - Forró képek a strandról... képgaléria

2008.04.15 11:25ma.hu

Pihenéssel töltötte a szabadidejét legutóbbi, floridai győzelme után Serena Williams - A többszörös bajnok teniszezőnő a képek tanúsága szerint élvezte a relaxálást Miami Beach-en a tűző napon, ahol egy kis szűk, fekete bikiniben térült-fordult.

A szexis szerelés jól mutatott Serena kidolgozott testén, mely kétséget sem hagy a napi kemény edzések felől. Miss Williams-nek csak egyvalamire kéne jobban rágyúrnia, ez pedig a hátsó fele - utóbbi ugyanis mintha "kissé" kikandikálna a bikiniből...

A példaképének Steffi Graf-ot tartó Serena egyébként megmutatta magát korábban modellként is. Végül mégis a teniszt választotta szakmájául - nem hozott rossz döntést, sőt!

A teniszcsillag szinte mindent elért huszonhat éves korára. Mára a tenisz hobbi számára, bármikor pályára lép, de ma már inkább a játék kedvéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.