Így nem ábrándul ki belőled a párod!

6 trükk - hogy a pasi ne menjen el!

A pasi szívét megnyerni az első fontos lépés egy hosszútávú kapcsolathoz. Node megtartani sem ártana a szerelmünket! Van, aki szerint ez sokkal nehezebb, mint megszerezni. Lássuk, mivel érdemes próbálkozni.

2011.12.30 18:55ma.hu

Az ember nagyon boldog, amikor a hőn áhított személyt immár saját párjaként mutathatja be. A szenvedély sokáig lángolhat, de azért más is kell ahhoz, hogy a szerelmünk hosszútávon is mellettünk maradjon.

Megváltozni nem ér, annyira legalábbis nem, hogy az illető már azt se tudja, miért jött össze velünk. Hat trükkel elérhetjük, hogy odaadása hosszútávra szóljon. Fontos, hogy közben önmagunk maradjunk. Hiszen azért döntött mellettünk..

1. Légy boldog!

A humor és a kedves gesztusok elengedhetetlenek, ha valaki meg akarja tartani a párját. Biztosítja a harmonikus légkört a kapcsolatban. Tanuljunk meg nevetni és humorosan venni az akadályokat, akkor is, ha éppen valami nyomaszt bennünket, vagy nem vagyunk túl jó passzban.

A nő, aki képes az optimizmusra és a nevetésre, nemcsak egy kapcsolatban, de a házasságban is hosszútávon sikeres.

2. Maradj játékos és flörtölj!

A kezdeti flörtölős, dögös oldalad ne add fel! A férfiak szeretik a csábítást és a bókokat, különösen, ha sokat jelent nekik a nő. Mutasd meg neki a játékos oldaladat, és légy niytott a mókázásra, amely lehetővé teszi a kapcsolat sokoldalúságát is.

3. Kompromisszumok

Egy egészséges kapcsolatban kellenek a kompromisszumok. Lásd meg nemcsak a saját, hanem a párod érdeklődési köreit is, beszélgessetek az igényeitekről, a terveitekről, a problémákról. Ez nemcsak a jobb kommunikációt segíti elő, de magasabb szintre emeli a kapcsolatot is.

Nem szabad mindig és mindenáron ragaszkodni saját elveinkhez, ha nem vagyunk képesek bizonyos dolgokban kompromisszumot kötni, inkább legyünk egyedül!

4. Javaslatokkal segítsd és ne parancsolgass!

A legegyszerűbb módja annak, hogy a férfi úgy érezze, Te segítesz neki jobb emberré válni, ha javaslatokkal, ötletekkel segíted és nem utasítgatsz, parancsolgatsz, "leadod a rendelést".

Ezzel eléred, hogy őszinte legyen hozzád és tiszteljen. Keltsd azt a hatást, hogy a változtatások úgy a legjobbak, ha együtt hozzátok meg a döntést.

5. Légy találékony és kreatív


Ha a közös életről van szó, kifizetődő a találékonyság és a kreativítás. A pasi értékelni fogja, ha a nő magától old meg feladatokat és nem mindenben vár az ő jóváhagyására. Ne váljunk azonban a "főszervezővé", ne éreztessük azt, mintha csak mi tudnánk megoldani mindent!

6. Maradjunk szexisek!

Sok nő követi el azt a hibát, hogy a kapcsolat előrehaladtával kevésbé törődik magával. Olykor nehéznek tűnik mindig csúcsformában lenni és szexisnek maradni.

Ám számos tanulmány mutatta ki, hogy a férfiak gyorsan képesek elveszíteni érdeklődésüket egy nő iránt, ha az elhanyagolja magát, és már nem olyan, mint amikor megismerte. Használd a nőiességed és ne hagyd ki a szexis fehérneműk adta lehetőségeket sem!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.