Randi otthon? Mi abban az izgi?

Olcsó, szex előtti találka a nappaliban

Kimerítettük minden leleményességünket a próbálkozásban, milyen új módokon csábítsuk el párunkat? Hívjuk vacsorázni, moziba, szaunába ...? Felejtsük el inkább a drága köztéri randikat, és élvezzük a kellemes találkát otthon.

2011.08.21 12:00topshop.hu

Az otthon a legalkalmasabb hely egy megnyugtató környezetben zajló találkához, mely ahhoz kell, hogy újra elcsábítsa álmai férfiját vagy nőjét. A siker bombabiztos! Mi kell az elsőrangú otthoni randihoz?

Házimozi

Válassza ki a kedvenc filmjeiket – az önét is, és az övét is – és már indulhat is a filmmaraton a kedvessel. A pattogatott kukorica vagy sós rágcsálnivaló kötelező kellék. Egy pohár kellemes bor is jó szolgálatot tesz majd a szenvedély felkorbácsolásához. A filmek válogatásakor ügyeljen rá, hogy a partner érdeklődési körébe tartozzanak, mert valószínűleg nem cél, hogy az első 15 percben elnyomja az álom.

A legjobb módszer kiválasztani egy filmet, majd hagyni a másikat a következőt kiválasztani. Az otthoni mozis randi azt az érzést kelti, mintha moziban lennénk, miközben nem kell az utolsó sorokban kuksolni, ha egymáshoz akarunk bújni. Igazából a saját ágyunkban heverve is mozizhatunk, ami nagyon praktikus tud lenni, ha végül mégsem ragaszkodnánk a filmhez.

Vacsora két személyre

Az ilyen jellegű randihoz semmiképp sem elég, ha ön főzőcskézik, miközben a párja ül, és várja a kész vacsorát, ami majd megjelenik az asztalon. Kezdjék a vacsora előkészítését együtt, és ne felejtsenek el egymáshoz érni közben. Az igazán forró előkészületekhez viselhet akár valamilyen szexi fehérneműt is, a kötény helyett.

Borítékolható, hogy nem tudja majd távol tartani a kezeit, ha ilyen munkaruhát visel. Még az is lehet, hogy ezután sokkal gyakrabban fognak együtt főzni, ami minden bizonnyal együtt jár majd a vacsora utáni testmozgással, így a bevitt kalóriák elégetése is meg lesz oldva.

Társasozás

A társasjátékokat természetesen nem kizárólag gyerekeknek találták ki. Nem is beszélve arról, hogy minden társast lehet 'csintalan' módon játszani. A társasjátékok segítenek elűzni az unalmat, kikapcsolódni, és képesek az összetartozás érzését erősíteni. Ki tudja, talán új ismereteket is szerez magáról vagy partneréről, pl. megtudja, milyen ha veszít, ha nyer.

Választhat klasszikus játékokat, kártya- és dobókockás játékokat, de választhat valamilyen modern kétszemélyes táblás társast is. Szintén javalltak a testmozgást igénylő játékok is, mint pl. a Twister, melyekben a testük összeér, összefonódik, így adva a játéknak némi felnőttes színezetet.

Otthoni wellness

Az unalmas fürdőszobát változtassa egy kisebb élményfürdővé, melyben önök ketten a felüdülő vendégek. Készítsen pezsgőfürdőt, rakja körbe mécsesekkel a kádat, szórjon a vízbe pár rózsaszirmot, és ne feledkezzen meg a nyugtató zenéről, a gyertyákról és a kedvenc italáról sem. Miután kijöttek a kádból, illóolaj masszázzsal folytassák a kúrát.

Ugye az ön számára sem kétséges, hogy a masszázzsal nem fog véget érni az este? Engedje szabadjára a képzelőerejét! Hát nem ilyen a tökéletes házirandi?

Közös koktélozás


A különböző alakú poharakban feltálalt színpompás folyadékok bárkit képesek a megfelelő hangulatba hozni, még akkor is, ha nem is ízlenek annyira, mint amilyen jól kinéznek. A közös koktélkészítés sok előnnyel jár, többek közt hozzáértésre tehet szert, melyet később akár megoszthat a barátaival is, kiválóan szórakozva, miközben emelkedik a véralkoholszintje.

Ez utóbbitól nem kell magát zavartatnia, hiszen saját négy fala közt nyugodtan megengedhet olyasmit is, amire nem lehetne rávenni nyilvános helyen. Az alkohol ezúttal egyértelműen el fogja érni, hogy sokáig ébren maradjanak az este!

Lakáscsinosítás


Ötvözze a kellemest a hasznossal. Kezdjék el együtt csinosítani a lakást. Unalmas a falak színe? A falfestés nagyon kellemes foglalkozás tud lenni. Elkezdhetik a falak festésével, és befejezhetik egymás testének kiszínezésével.

Ehhez természetesen a lehető legkevesebb ruhát érdemes hordani, és olyan festéket beszerezni, ami alkalmas testfestésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.