Mi teszi társsá a nőt?

Fognivaló mellek és jó barát? Mit keresnek a férfiak a feleségben?

Úgy is mondhatnánk, mi kell a férfinak? Nemcsak a hölgyeknek van listája arról, mi az, aminek meg kell lennie egy pasiban, hogy komolyan gondolhassa a kapcsolatot vele.

2011.07.13 14:50ma.hu

Mit tesz egy nőt feleségnek valóvá? Mi az, amit a pasik semmiképp sem hagynának figyelmen kívül, milyen tulajdonságokra van szükségük mindenképpen, hogy hosszú távon is együtt legyenek egy hölggyel?

A Cosmopolitan.com felméréséből kiderül, nemcsak a külső és az ápoltság, a képzettség, intelligencia fontos, de az is, hogy a feleség egyben a legjobb barát is legyen.

A legkiemelkedőbb tulajdonságok, amelyekről az férfi szeretné, hogy a feleségében meglegyenek:

- Ami a külsőt illeti, a pasik jó része csábul el a nagyobb keblektől, és nem bánja, ha a párja csintalan, vállalkozó szellem az ágyban

- Szép a fogsora

- Visel sminket

- Fontosnak tartja a közös érdeklődést, akár még a tévéműsorok szintjén is, hiszen akkor még ebből sincs vita

- A felesége nemcsak a szeretője, de a legjobb barátja is

- Mindenben támogatja őt, és ez kölcsönös - a karrierjét segíti azzal, hogy a háttérből erőt ad neki és biztosítja az otthon melegét. Ugyanígy fontos, hogy ő maga is segíthesse élete párját mindenben

- Ha a felesége igazi rajongója, és ez fordítva is igaz

- Legyen ügyes háziasszony

Nos, úgy tűnik, a lista nem túl hosszú, de velős. Van némi igazság abban, hogy a dolgokat nem kell túlbonyolítani. Vajon a hölgyek listája milyen hosszú lenne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.