Hétfőn nem engedték be az épületbe 28 kollégájukat

Kedden tarthatnak tűzvédelmi ellenőrzést a Parlamentben a tűzoltók

A szervezet elnöke, miután egyeztetett az Országgyűlés gazdasági főigazgatójával, újságíróknak elmondta: korábbi terveikkel ellentétben hétfő helyett kedden tart munkavédelmi ellenőrzést a Parlamentben a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete.

2011.04.18 13:44MTI

Árok Kornél közölte, hogy az ülésnapra való hivatkozással hétfőn nem engedték be az épületbe 28 kollégájukat. Ilyen tiltás sehol nincsen jogszabályba rögzítve - jegyezte meg, hozzátéve: erről korábban nem értesítették őket, pedig - állítása szerint - április 12-én datálták a kérelmüket, amelyet április 13-án futárral küldtek el az Országgyűlésnek.
   
Bakos Emil gazdasági főigazgató azt mondta az újságíróknak, hogy hétfőn 11 órakor kapott egy faxot a szakszervezettől, amelyben jelzik, hogy szeretnének egy átfogó vizsgálatot végrehajtani az Országházban. Közölte, hogy miután hétfőn ülésezik a parlament, nem tudott volna melléjük kíséretet adni, így abban egyeztek meg, hogy az ellenőrzést kedden, tíz órakor folytatják le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.