Nem engedték be az újságírókat

A Magyar Gárda perén sérülhetett a sajtószabadság

A sajtószabadság megsértése, hogy több újságírót nem engedtek be a Magyar Gárda ügyében indult polgári per szerdai tárgyalására - mondta el Eötvös Pál, a Magyar Újságírók Szövetségének (MÚOSZ) elnöke csütörtökön az MTI megkeresésére.

2008.03.13 14:43MTI

Ha további részleteket tudnak meg az ügyről, akkor nyilatkozatot adnak ki - mondta Eötvös Pál. Az MTI megkereste a Magyar Újságírók Közösségét is. A szervezet elnöke, Fenyves Lajos azt közölte, hogy nem kívánják kommentálni a történteket. A szerdai tárgyaláson a terembe gyakorlatilag csak a gárda tagjainak engedélyével lehetett bejutni, így több sajtószerv munkatársa kívül rekedt a nyilvános tárgyaláson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.