Helyére Kéthly Anna szobrát állítanák

Kövér László Károlyi szobrának eltávolítását ígérte

Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke a Parlament melletti Károlyi-szobor eltávolítását ígérte a Magyar Hírlap és az Echo Tv közönségtalálkozóján.

2010.06.10 08:16MTI

A Magyar Hírlap csütörtöki számában idézte a Fidesz vezető politikusát, aki kijelentette: négy év múlva már nem fog a mostani helyén állni a Károlyi-szobor. 

Kövér László személyes véleményét hangsúlyozva elmondta, hogy a Károlyi-szobor helyére Kéthly Anna egykori szociáldemokrata pártelnök szobrát kellene állítani. 

A Fidesz választmányi elnöke szerint az MSZP nem véletlenül nem merte Kéthly Annáról elnevezni a pártalapítványát, és kormányzásának a rendszerváltozás utáni tizenkét éve alatt nem avatott fel egyetlen köztéri Kéthly-szobrot sem. 

Hozzáfűzte: Kéthly valódi szociáldemokrata, baloldali volt, nem úgy mint a mostani „szocialista áldemokraták”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.