Most utoljára csatoljunk talpat

Hétfőn még lehet síelni Bánkúton

Két sífelvonót hétfőn még üzembe állítanak a bükki síparadicsomban, nagy valószínűséggel ezen a napon lehet utoljára sízni az idei szezonban - adták hírül a Bánkút Síklub honlapján.

2010.03.15 08:47MTI

A tájékoztatás szerint hétfőn a D és az E jelzésű felvonó működik délelőtt 9 órától délután 5 óráig, a szánkófelvonó nem üzemel, és villanyfényes síelésre sincs mód. Az elmúlt napok erős felmelegedése a nagy pályákat borító hó minőségét rontotta, azok állapota már helyreállíthatatlan, a körpálya és a kisebb pályák állapota egyelőre kielégítő.

Bánkúton egyébként hétfőn reggel 20 centiméteres volt a hó vastagsága, a hőmérő pedig mínusz 2 fokot mutatott. A síklub az előrejelzésekből arra számít, hogy ez lesz az idei szezon utolsó napja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.