Királyságot akarunk?

Navracsics: a baloldali értelmiség rombolta le az államfő autoritását

Navracsics Tibor szerint a köztársasági elnök autoritását a baloldali értelmiség rombolta le azzal, hogy Mádl Ferencet és Sólyom Lászlót "benyomták a jobboldali elnök pozíciójába".

2009.12.10 16:52MTI

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője erről a XXI. Század Intézet "Királyságot akarunk? - Új alkotmányt, de milyet..." című csütörtöki kerekasztal-beszélgetésén beszélt. A politikus úgy látja, az alkotmánybírák autoritását is a baloldali értelmiség rombolta le például azzal, hogy Gyurcsány Ferencnek a parlamentben "volt képe kijelenteni, hogy amikor az Alkotmánybíróság meghozott egy-egy döntést, akkor azt a Fidesz érdekében tette".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.