Idén már nem adnak át utakat

Majd kiderül: Jövőre sztrádaátadási dömpinget ígérnek

Ebben az évben várhatóan már nem helyez forgalomba hosszabb autópálya-szakaszt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., de jövőre ismét sztrádaátadási dömping lesz - írta a Népszava.

2009.09.22 07:41Népszava

A lap hétfői számában azt írják, hogy előreláthatólag nem készül idén el a Szegedet Makóval összekötő M43-as első, mintegy hét kilométer hosszú szakasza.

Ez az építkezés előreláthatólag a jövő év elejéig húzódik majd el.

Jövőre viszont a tervek szerint forgalomba helyezik például az M31-es gyorsforgalmi utat, az M6-os új szakaszát, egy újonnan épülő M4-es pályarészt és az M43-as út 31 kilométeres szakaszát egy Tisza-híddal.

Ugyancsak átadják az M9-es pálya 51-es és 54-es utak közötti részét, és az M0-s gyűrűt a gödöllői M3-as csomóponttal összekötő M31-es utat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.