Zavaros buszbeszerzés

Antal belebukik a BKV-buszbotrányba?

A BKV buszbotrányának elcsendesülése után néhány héttel távozhat a vezérigazgatói székből Antal Attila, utódja pedig Balogh Zsolt, a vállalat műszaki vezérigazgató-helyettese lehet - a Népszabadság szerint legalábbis ezt lehet valószínűsíteni bizonyos forrásokból.

2008.02.12 08:23Népszabadság Online

Más - városházi - értesülések szerint azonban ez a verzió kizárt, mert ugyan mindkét szakember bírja Hagyó Miklós támogatását, a városvezetés szándéka az, hogy a közlekedési vállalat stabilizációs programját és az uniós forrásokból megvalósítani tervezett fejlesztéseket Antal Attila vezényelje le.

A lap mindemellett arról is ír, hogy a szocialista frakció felsorakozott a városüzemeltetési főpolgármester-helyettes mögött, miután a főpolgármesteri kabinet hétfői ülésén Lakos Imre, a városüzemeltetési bizottság szabad demokrata elnöke élesen bírálta Hagyó Miklóst.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.