Jótékonyság

3 millióért kelt el Magyar Péter híressé vált napszemüvege

Magyar jótékonysági célra ajánlotta fel a pénzt.

2024.04.25 15:10ma.hu

"Hol van a szemüvege?" - kérdezte meg egy férfi Magyar Pétertől, amikor a TISZA Párt országjárása közben Dombóvárra érkezett.

"Most nincs rá szükség" - mondta a politikus, valószínűleg a hideg, felhős időre utalva. Majd a közösségi oldalára kikerült videón azt is hozzátette: "3 millióért elkelt."

Mint kiderült, Magyar aznap jótékonysági célra ajánlotta fel "a propaganda által" híressé tett szemüvegét. Menczer Tamás volt külügyi államtitkár, a Fidesz frissen kinevezett kommunikációs igazgatója ugyanis korábban azzal támadta Magyart, hogy női napszemüveget hord (bár ez egy Ray Ban Hexagonal típusnak tűnik, amely uniszex modell - jegyzi meg a Hvg). A befolyó összeget egy Debrecen környéki nehéz sorsú, többgyermekes család fogja megkapni anyák napján.

A kikiáltási ár 10 ezer forint volt, utána Magyar egy kommentben jelezte, már 1,2 milliónál tart az ár, de csakhamar elérte a 2 millió, majd a 2,2 millió forintot. Hogy ezek szerint 3 millió forintos felajánlással zárult az akció, az egyelőre csak a videóban elhangzott egymondatos válaszból derült ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.