Botrány

Kocsis Máté Magyar Péterről: 'Üres locsogás-fecsegés, egy sértett ember vagdalkozása'

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője azzal reagált Magyar Péter mai kijelentéseire: "bosszút akar állni", "a kormányt és annak tagjait okolja azért, mert elhagyta a felesége, és elveszítette a felesége által szerzett munkahelyeit".

2024.03.20 17:48ma.hu

"Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni" - közölte Kocsis Máté az Atv megkeresésére, miután Magyar Pétert - aki pártalapításon gondolkodik - a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen ma több órán keresztül kihallgatták. Az Index cikke szerint Magyar nem adott át "perdöntő bizonyítékokat" a Völner-Schadl ügyben, de állította, hogy manipulálták, átírták az ügyészségi iratokat.

"A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása" - fogalmazott a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Magyar Péter mai kijelentései kapcsán az atv.hu-nak.

Korábban, Magyar Péter színre lépésekor, a nagy vihart kavart Partizán-interjúja után Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a Telex érdeklődésére azt nyilatkozta: "Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.