Oktatás

Csütörtökön bezárhat a Qualitas Gimnázium, 260 diáknak kell új iskolát keresnie

Az iskola diákjait még szeptemberben végrehajtó küldte haza, mert az épületet elárverezték. Azóta lett új épületük, de nincs rendben a működési engedélyük.

2023.11.28 07:37ma.hu

Több mint 260 diák kereshet magának új iskolát, csütörtökön bezárhat a budapesti Qualitas Gimnázium. Az iskola diákjait még szeptemberben végrehajtó küldte haza, mert az épületet elárverezték. Azóta lett új épületük, de nincs rendben a működési engedélyük. Az igazgató szerint emiatt állami támogatást sem kapnak, ezért november végén be kell zárniuk. A kormányhivatal azt közölte az RTL Híradóval, hogy kijelölik azokat az iskolákat, ahol a diákok folytathatják a tanulást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.