Szörnyű

Súlyos kutyatámadás érte Oszter Sándor özvegyét, azonnal meg kellett műteni

Failoni Donatella elárulta, hogy van a történtek után.

2023.11.13 10:04ma.hu

Súlyos kutyatámadás érte Failoni Donatellát, akit azonnal kórházba kellett szállítani, hogy megműthessék. Oszter Sándor özvegye később a közösségi oldalára is feltöltött egy ijesztő fotót, amelyen jól látszik a sérült karja. A Borsnak pedig elárulta, hogy egy hétig feküdt kórházban, miután kutyák támadtak rá.

"A kutyák szétharapták a kezeimet, amit meg kellett operálni. Most jöttem a váci kórházból, ahol közel egy hétig feküdtem. Kitűnő orvosok és - kevés kivétellel - nagyszerű ápolók. Borkó főorvos úr műtött, aki egy fantasztikus orvos" - mondta a lapnak Donatella, majd később egy újabb Facebook-posztból kiderült, hogy a lánya, Oszter Alexandra kutyája bánt el vele, miután összeverekedett az ő ebével.

"Akkor elmondom, hogy is volt. A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat, és már többször megtámadta. Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos, valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket, de az én kezem lett szétharapva. Bocs a kis betűkért, de egy kézzel tudok írni..." - szúrta ki a posztot a Bors. A zongoraművész hozzátette, köszöni az aggódó üzeneteket, de mindenkit megnyugtat, még mindig életben van. Sőt, azt tervezi, hogy ez így is marad még jó ideig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.