Miniszterelnök

Orbán Viktor lecserélte napszemüvegét: elegáns darabra váltott a kormányfő

A magyar miniszterelnök a világ egyik legnépszerűbb napszemüvegmárkájára esküszik.

2023.09.13 09:11ma.hu
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor napszemüvegét a hétvégén a kötcsei találkozón csodálhatták meg a fotósok, de saját Facebook-oldalára is egy olyan képet töltött fel a találkozóról, amelyen ezt a napszemüveget viseli. A szemüveg egyébként egy Oakley Holbrook Steel Prizm márkájú lehet, legalábbi a képek elemzése alapján. Ennek a darabnak az ára 50-60 ezer forint körül lehet.

Az Index arra is rámutat a cikkében, hogy bár a pontos dátumot nem tudni, Orbán Viktornak valószínűleg évek óta megvan ez a szemüveg, hiszen a 2021-es kötcsei pikniken is vagy ez, vagy egy ugyanolyan volt rajta. ,,A miniszterelnök egy klasszikus modellt választott, ami valószínű, jól beilleszthető a ruhatárához. A szemüveggel nekem nincs problémám, hiszen a keret kiválasztásánál az elsődleges szempont az arcforma, és ahhoz illik ez a fajta modell" - fogalmazott az Indexnek egy stílusszakértő.

A cikk a világ egyéb vezetőinek választásait is számba veszi: Joe Biden például pilótaszemüveget hord, míg Donald Trumpon nagyon ritkán látni szemüveget. Putyin pedig a Cartier fazont részesíti előnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.