Gyász

Orbán Viktor gyászol: 'Elment a nehéz idők nagy harcosa'

A kormányfő közösségi oldalán vett búcsút Hanó Miklóstól, Békéscsaba kormánypárti alpolgármesterétől.

2023.09.04 08:57ma.hu

"Elment a nehéz idők nagy harcosa. Isten veled, Hanó Miklós!" - írta megemlékező posztjában Orbán Viktor. Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere, a Fidesz helyi önkormányzati képviselője, korábbi országgyűlési képviselő 66 éves korában, vasárnap hunyt el.

A politikus 1957-ben született, az élelmiszeripari szakközépiskola elvégzése után Szegeden tanult, ott szerzett húsipari üzemmérnöki diplomát. Az egykori Zöldértnél, majd jogutódjánál, a Húskernél, utána pedig a Körös-Food Kereskedelmi Kft.-nél dolgozott.

1998 és 2002 között az FKGP országgyűlési képviselője volt. 2010 és 2014 között ismét országgyűlési képviselővé választották, ekkor már a Fidesz tagjaként. 1998 és 2002 között, valamint 2006 óta Békéscsaba alpolgármestere volt - írja az Index.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.