Botrány

Mégsem dr. Dániel Péter ügyvéd az Ördög ügyvédje?

Önként jelentkezett egy férfi, hogy ő az Ördög ügyvédje, nem pedig akit az ügyészség megvádolt. Nehezen lehet az ilyesmit elhinni, lássuk a részleteket!

2021.09.02 10:20ma.hu

Nyugi, én vagyok az! tárggyal és képpel együtt érkezett egy email a ma.hu szerkesztőségének emailcímére szerdán, nem sokkal azután, hogy megírtuk, üzent az Ördög ügyvédje, miután meggyanúsították Czeglédy Csabát. A levélben egy férfi, aki dr. Dániel Péternek adta ki magát, ugyanis magára vállalta ezt, azonban ennek ellent mond jó pár dolog.

dr. Dániel Péter beírt az Ördög ügyvédje Facebook oldal alá hogy ő az. De valószínűleg az oldal üzemeltetője törölte ezt a kommentet, mert eltűnt. Továbbá ha megnézzük az ördög ügyvédje Facebook-oldalát, látszik hogy Magyarországról szerkesztik. Ugyanis ez nyilvános adat. Íme a kép róla. Ebből kiderül hogy egy ember szerkeszti az oldalt, tehát egy magányos farkas lehet, egy igazi profi. De az is látszik, hogy Magyarország területéről szerkeszti az oldalt. És ez nem lehet Dániel Péter, mert ő Izraelben él - állítása szerint. Továbbá információink szerint a gyanúsítás alapja egy bankkártya, amivel kifizették az internetes tárhely díját, ahol megjelent az Ördög ügyvédje tartalma egy időben...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.