Koronavírus-járvány

Világhírű lett a fecskendős magyar csokinyuszi

A Reuters hírügynökséghez is eljutott Rimóczi László lajosmizsei cukrászmester új találmányának híre, a koronavírus-járványból történő kilábalást jelképező csokinyúl.

2021.03.11 07:53ma.hu

A védőoltást tartó nyúl szili­konformába kiöntött csokoládévakcinát tart mancsai­ban, aminek ezüst ételfestékkel ad a valódihoz hasonlító színt.

"Bár benne vagyunk a járvány harmadik hullámában, javában zajlik a védőoltások beadása is. Nem a szájmaszkot, vagyis a védekezést akartam hangsúlyozni a vakcinás húsvéti nyuszival, hanem a jövőt, ami a védettség és a járványból való kilábalás. A vakcina a reménysugarat jelképezi" - fogalmazta meg új termékének üzenetét a cukrászmester a baon.hu-nak.

Nem ez az első alkalom, hogy a lajosmizsei cukrászmester kreativitása bejárja a belföldi és a külföldi sajtót. Az év végi ünnepek előtt megalkotott maszkos mikulás a Magyar Édességgyártók Szövetsége elismerését is elnyerte.

Rimóczi László az újítással vidámságot akart vinni vásárlóinak életébe, ami sikerült is, hiszen a Maszkos Mikulás hatalmas népszerűségnek örvendett. Vélhetően a fecskendős nyuszival sem lesz ez másképpen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.