Zaklatási ügyek

Diákjával szexelt a kadarkúti tanárnő

A kapcsolat a helyiek szerint már huzamosabb ideje tart, de egyelőre részleteket nem lehet hivatalosan tudni.

2017.12.09 05:47ma.hu

Már a rendőrség is nyomoz annak a 35 év körüli tanárnőnek az ügyében, akinek viszonya volt egy 15 éves tanítványával a Somogy megyei Kadarkúton. A kapcsolat a helyiek szerint már huzamosabb ideje tart, de egyelőre részleteket nem lehet hivatalosan tudni.

Az látszik biztosnak, hogy a tanárnő és a 15 éves fiú együttlétéről videó és fotó is készült, amit az iskolában többen is láttak - írja az atv.hu. Az iskolában egyébként nem nyilatkoztak, de annyit sikerült megtudni, hogy a pedagógus most nem dolgozik ott.

A harmincas éveinek második felében járó tanárnő és a 15 éves fiú viszonyáról egész Kadarkúton tudnak. A somogyi kisvárosban mindenki hallott az esetről, de nyilatkozni csak kevesen akarnak. Egyelőre nem nagyon akarják elhinni, hogy a nemrégen megözvegyült fiatalasszonynak diákjával volt viszonya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.