Befellegzett

Tömeges felmondás miatt kellett lezárni egy osztályt a dél-pesti kórházban

Az ápolók és nővérek inkább a bútoráruházat választották a Jahn Ferenc-kórház helyett.

2017.06.20 21:15ma.hu

A Hír TV számolt be arról, hogy le kellett zárni a dél-pesti Jahn Ferenc-kórház hármas számú belgyógyászati osztályát, mert olyan mennyiségben mondtak fel ápolók és nővérek, hogy már nem lehetett fenntartani az alapvető működést sem.

A csatorna arról számolt be, hogy az az információ terjed Facebookon a tömeges felmondásokkal kapcsolatban, hogy a személyzet tagjai közül többen a közelben nyílt új Ikeába mentek inkább dolgozni, mert ott háromszoros bért kaptak.

A Hír TV szerette volna megkérdezni a kórházat a hírekről, de telefonban írásos megkeresését kértek, az írásos kérdésekre pedig már nem válaszoltak egyelőre. A csatorna kereste az Ikeát is, de ott közölték, munkavállalóik előző munkahelyéről nem adhatnak tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.