Illegális bevándorlás

Ismét lezárták a nickelsdorfi határátkelőt

Hétfőn reggel a burgenlandi rendőrség ismét lezárta a nickelsdorfi (miklóshalmai) határátkelőt Bécstől Budapest felé, és közlésük szerint a másik irányban sem járható a sztráda, a várhatóan nagy menekültáradat miatt.

2015.09.14 10:25MTI

Az osztrák autópálya-üzemeltető (Asfinag) egyelőre arról nem tudott tájékoztatást adni, hogy meddig tart az útzár. Azt tanácsolták, hogy a Magyarország irányába tartók az A6-os autópályán Köpcsény (Kittsee) vagy Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) fele kerüljenek.

A társaság arra kéri az erre autózókat, hogy már a határ közelében figyeljenek az utakon gyalogosan közlekedő emberekre.

A Magyar Közút Zrt. a honlapján azt közölte, hogy az osztrák hatóságok zárták le az M1-es autópályát Hegyeshalomnál Bécs felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.