Illegális bevándorlás

Lezárták az osztrák hatóságok az M1-est Hegyeshalomnál

Az autópálya 165-ös kilométerénél a Hegyeshalom felé közlekedőket az M15-ös autóútra tereli a rendőrség.

2015.09.14 10:07MTI

Lezárták az osztrák hatóságok az M1-es autópályát Hegyeshalomnál Bécs felé hétfő reggel - tájékoztatott a honlapján a Magyar Közút Zrt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy az autópálya 165-ös kilométerénél a Hegyeshalom felé közlekedőket az M15-ös autóútra tereli a rendőrség.

Az osztrák autópálya-kezelő tájékoztatása szerint hétfő reggel a burgenlandi rendőrség ismét lezárta a nickelsdorfi (miklóshalmai) határátkelőt Bécstől Budapest felé, és közlésük szerint a másik irányban sem járható a sztráda, a várhatóan nagy menekültáradat miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.