Hajdú-Bihar

Övön alul: szex közben hallgatták le a jobbikost, hogy lemondjon?

Állítólag leszámolás van az ügy hátterében, mindenesetre a Jobbik feljelentést tesz a Népszabadságban megjelent állítások miatt.

2015.03.13 08:51ma.hu

"Nem ismeretlenek számunkra azok a rágalmak, amelyek a mai Népszabadságban jelentek meg. Egy korábbi önkormányzati képviselő – aki ellen már több feljelentés is született a közelmúltban – sértettségből vezérelve folyamatosan támadja a Jobbik helyi prominenseit" - szögezte le Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője a ma.hu-nak küldött közleményében

Kulcsár Gergely a nol.hu cikkére utalt ezzel, ami szerint a párt egyik helyi képviselőjét szex közben hallgatták le társai azért, hogy az lemondjon minden tisztségéről. A lap ráadásul azt is állítja, hogy a jobbikos partnere a felvételen nem is élettársa, hanem egy másik nő. A nol.hu ráadásul nem csak azt írta, hogy leszámolás van az ügy hátterében, hanem azt is, hogy a megfenyegetett férfi a párt belső ellenzékéhez tartozik, és évek óta rossz viszonyban van a debreceni Jobbik meghatározó figuráival, köztük Kőszeghy Csanád Ábellel, Ágoston Tiborral és a párt országgyűlési képviselőjével, Kulcsár Gergellyel.

"Ahogy korábban, úgy ezután sem vagyunk hajlandóak mások magánéletével foglalkozni, így az ominózus hangfelvételt sem szeretnénk kommentálni. Annyi azonban kijelenthető: a debreceni Jobbiknak semmi köze nincs a hangfelvétel készítéséhez, továbbá a felvételen sem hallható debreceni jobbikos. Az pedig, hogy tényként állítják be, hogy politikusaink ezt a felvételt egy tagtársunkkal szembeni zsarolásra használják, büntetőjogi kategóriába sorolandó. A Népszabadság cikkének többi 'tényközlése' sem állja meg a helyét, hiszen a bíróság távolról sem azt állapította meg önkormányzati képviselőnkről, amit az újságíró állít" - jelentette ki Kulcsár.

Noha a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon a lehallgatási üggyel kapcsolatban a lap érdeklődésére azt mondták, zaklatás miatt nyomoznak, de arra a kérdésre, hogy van-e gyanúsítottjuk, vagy kihallgattak-e már bárkit, nem adtak válasz, a Jobbik országgyűlési képviselője nem elégedne meg a nol.hu helyreigazításával: "Feljelentést is teszünk a cikk írójával szemben, és a későbbiekben mindenki ellen jogi lépéseket foganatosítunk, akik tényként állítják be ezeket a légből kapott hazugságokat" - jelentette ki Kulcsár Gergely.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.