A baba egészséges

Benzinkúton szült egy kismama Százhalombattán

Egy Százhalombattához közeli benzinkúton vezettek le egy szülést kedden hajnalban a mentők. A világra jött kisfiú egészséges.

2015.03.03 19:28Havariapress

Megindult szülés miatt, egy benzinkútról érkezett riasztás az Országos Mentőszolgálatot ma hajnalban. Egy kismama a férjével éppen a kórház felé tartott, amikor a szülés folyamata felgyorsult, ezért kocsijukkal félreálltak, s a benzinkútról hívták a mentőket.

A helyszínre Százhalombattáról és Érdről érkező mentők a kismamát azonnal a mentőautóba fektették, ahol a mentőtiszt és csapata a hordágyon vezette le a szülést.

A mintegy 20 perc alatt világra segített egészséges kisfiút a Péter Cerny koraszülött-mentőjével, az anyukát a százhalombattai mentőgépkocsival szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.