Jobbik

Nem a pénz és a hatalom, hanem a hazaszeretet és a tettvágy

A hazaszeretet és a tenni akarás állt a Jobbik kampányának középpontjában - zárta kampányát a Jobbik Veszprémben.

2015.02.20 19:16MTI

Vollner János, a Jobbik alelnöke a párt pénteki kampányzáró sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a mai politikai élet fő hajtóereje a pénz és a hatalom. Hozzátette: a választóknak azt kell mérlegelniük vasárnap, hogy a pénz és a hatalom szolgálatában álló jelöltet támogatnak vagy olyan embert, aki lelkesedésből és hazaszeretetből végzi munkáját, amilyen szavai szerint a Jobbik jelöltje, Varga-Damm Andrea.

Varga-Damm Andrea, a Jobbik veszprémi időközi választásokon induló országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta, mivel nem Veszprémben él, hátránnyal indult a kampányban, de a helyiek szeretete sokat segítette őt abban, hogy minél többen megismerjék.

Hozzátette: az általa tartott harmincöt fórumon rengeteg emberrel beszélgetett, és bár a legtöbben a devizahitelezés ügyével kapcsolatban már ismerték őt, azokat is meg kellett szólítania, akik nem járnak ebben a cipőben.

Veszprémnek az elmúlt huszonöt év nem hozta meg azt a fejlődést, amelyet más városoknak, ezért sok a tennivaló – fogalmazott a jobbikos politikus, hozzátéve, hogy hazánkban sok ember fáradt és erőtlen, ami ellen minden politikusnak tennie kell.

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő felidézte, hogy fiatal tanársegédként egyik első tanítványa volt Varga-Damm Andrea, akinek a jelleme már akkor is azt sugározta, amit ma: ”jó hogy itt vagy, fontos vagy, értékes vagy.”

Hozzátetette: ha Varga-Damm Andrea bejut az parlamentbe, akkor ki fog állni a mikrovállalkozásokért, és azt fogja képviselni, hogy a hatalom van az emberekért, nem pedig fordítva, az emberi méltóságot állítva a középpontba.

Veszprém megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében azért kell időközi választást tartani, mert Navracsics Tibort, a választókerület korábbi fideszes országgyűlési képviselőjét uniós biztossá nevezték ki, ezért lemondott országgyűlési mandátumáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.