Füst és balesetveszély

Hét cég jelentkezett, hogy részt venne az M3-as metrók felújítási tenderén

A dokumentációt 22 érdeklődő vette át, az előírt határidőre heten jelentkeztek. Az eljárás részvételi szakaszának lezárását követően, 1-2 hónapon belül az ajánlatkérő BKV Zrt. ajánlattételre felkérést küld az alkalmasnak minősített, érvényes jelentkezést benyújtó cégeknek.

2014.12.30 18:28MTI

Hét cég jelentkezett az előírt határidőre a budapesti M3 metróvonal járműveinek korszerűsítéssel egybekötött felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárás részvételi felhívására - közölte a BKV Zrt. kedden.

A közlekedési társaság közleményében felidézte: kormány augusztusban döntött a fővárosi közösségi közlekedés biztonságos működtetése érdekében szükséges feladatokról. A határozat alapján a Fővárosi Közgyűlés elfogadta az M3-as metróvonal infrastruktúrájának és járműparkjának megújításával kapcsolatos feladatok végrehajtásáról szóló javaslatot.

A Fővárosi Közgyűlés augusztusi határozatának megfelelően a Fővárosi Önkormányzattal és a Budapesti Közlekedési Központtal együttműködésben a BKV elkészítette a járműfelújításra irányuló tender kiírásához szükséges dokumentumokat. Az eljárás előkészítésében részt vettek a METRÓÉRT Egyesület, valamint a BKV érdekképviseleti szervezetei is. A részvételi felhívás novemberben jelent meg.

A budapesti M3-as metróvonal járműparkjának korszerűsítéssel egybekötött felújítása, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások és eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárásban való részvételre 2014. december 30-áig kellett benyújtani jelentkezést az eljárás első szakaszában. Ennek során a jelentkezők alkalmasságát értékelik a szerződés teljesítésére. A dokumentációt 22 érdeklődő vette át, az előírt határidőre heten jelentkeztek.

Az eljárás részvételi szakaszának lezárását követően, 1-2 hónapon belül az ajánlatkérő BKV Zrt. ajánlattételre felkérést küld az alkalmasnak minősített, érvényes jelentkezést benyújtó cégeknek - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.