Felszólították a két nagy párt ifjuságait

MDF: hagyjon fel a lejárató kampányokkal a Fidelitas és a szocialista Demokratikus Hálózat!

Az MDF arra kéri a Fidelitast és a baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózat nevű szervezetet, hogy hagyjanak fel a lejárató kampányokkal. Erről Pettkó András, az MDF országgyűlési képviselője beszélt hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

2008.09.01 12:13MTI

Ezzel szemben gyerekes, és az ország számára haszontalan az az öncélú kampányhadjárat, amelyben a Fidelitas Gyurcsány a hibás plakátokkal, majd a szocialistákhoz köthető Demokratikus Hálózat válaszként Stop Viktor matricákkal árasztja el az országot. Az MDF az ország érdekében arra kéri a Fidelitast és a Demokratikus Hálózatot, hogy fölösleges energiáit hasznosabb tevékenységre fordítsa. - áll Pettkó András közleményében.

Az MDF szerint a Fidelitas és a Demokratikus Hálózat lejárató kampányára fordított összegeket inkább hasznos gondolatok, megoldási javaslatok megismertetésére kellene fordítani. Sajnos a két ifjúsági tömörülés vakon követi a két nagy párt által meghonosított gyakorlatot, és politikai óvodát nyitottak az őszi szezon kezdetére. Az ország jelenlegi helyzetében meglehetősen furcsa, hogy egyes politikai erők megoldáskeresés helyett öncélú stipi-stopi játékot játszanak. 

Úgy tűnik azonban, hogy az újonnan megnyílt politikai óvodában a szocialisták és a fiatal demokraták egymás jelét tépdesik le az öltözőszekrényről. Az MDF korszerű konzervatív pártként nem érti, hogy mi lehet a két szervezet célja, hiszen ezzel az egymásra mutogatós játékkal az ország egy lépést sem halad előrébb. Meglehet, hogy egy-két politikus kiválóan elszórakoztatja önmagát, ám eközben tovább fokozódik a már amúgy is hidegháborús belpolitikai hangulat. Mi, konzervatívok az észérveken alapuló, normális párbeszédben hiszünk. Ezért tettünk lépéseket a jelenleginél sokkal igazságosabb egykulcsos adó bevezetéséért.
 
Ezért hívtuk fel a figyelmet a készenléti üzemmódban hagyott elektronikai cikkek energiapazarlására. Ezért emeltük fel szavunkat a KRESZ szabályainak módosításáért, a közúti balesetek számának csökkentése érdekében. Az MDF arra kéri a Fidelitast és a baloldali Demokratikus Hálózatot, hogy hagyjanak fel gyerekes kampányhadjáratukkal, és fölösleges energiájukat valódi megoldáskeresésre, értelmes felvetések bemutatására fordítsák -
zárul a politikus közleménye.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.