Alkohol és drog?

Rosszul lett egy utas, le kellett szállnia egy török gépnek Budapesten

Budapesten szakította meg útját a Turkish Airlines TK 1730-as számú Berlin Tegel - Sabiha Gökçen járata utasrosszullét miatt.

2014.08.23 20:58ma.hu
A járat útvonala a Flightradar24.com virtuális radarképén (fotó: airportal.hu)

A TC-JFP lajstromjelű, Boeing 737-800-as típusú repülőgép személyzete a román légtérbe történő átlépést megelőzően, Berettyóújfalu térségében döntött az út megszakítása és a Budapesti leszállás mellett. A repülőgép nem sokkal 18 óra előtt rendben landolt Ferihegyen.

Az AIRportal.hu információi szerint a repülőgép fedélzetén egy 30 év körüli, örmény állampolgárságú férfi lett rosszul, aki feltehetően az elfogyasztott alkohol és tudatmódosító hatású gyógyszerek miatt vesztette eszméletét.

Az AMS Repülőtéri Egészségügyi Szolgálat mentőkocsija a 220-as állóhelyen várta a repülőgép megérkezését, majd az utas helyszíni ellátását és lélegeztetését követően átadták az OMSZ leriasztott mentőegységének, akik az Erzsébet Kórház toxikológiai osztályára szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.