Vihar

Vannak még áramszünetek Észak-Magyarországon

A viharos erősségű szél miatt Észak-Magyarországon, főleg a Bükk és Mátra térségében továbbra is előfordulnak a középfeszültségű elosztó hálózatban üzemzavarok.

2014.05.15 19:48MTI
freedigitalphotos.net/MR LIGHTMAN

Az Észak-magyarországi Áramszolgáltató (Émász) Nyrt. tájékoztatása szerint a hibákat kidőlt fák, vezetékszakadások okozzák. Egy-egy házat, utcát érintő áramkimaradás elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolcon és a környező településeken fordul elő.

A hibás szakaszokat a vihar elvonulásával a szolgáltató szakemberei folyamatosan javítják, azonban az eső, illetve az erdős részeken a felázott talaj is nehezíti a hibaelhárítást - közölte az Émász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.