Bomba, riadó!

Generált női hang fenyegette meg a Magyarok Világszövetségét

Szombaton, április 26-án ismét bombariadó volt a Magyarok Világszövetségének budapesti székházánál. A tűzszerészek nem találtak bombát.

2014.04.26 15:53ma.hu
Képünk illusztráció (fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici)

Szombaton reggel 9 óra körül az MVSZ Magyarok Házába betelefonált egy vélhetően számítógépesen generált női hang, és bejelentette, hogy 11 órakor bomba robban a székházban. A székházban egyidejűleg két rendezvény is zajlott, nagy számú, vidékről is érkezett részvevővel. Miután a fenyegetők a rendőrségen is megtették bejelentésüket, elrendelték a székház kiürítését.
A kiszálló tűzszerészek két óra alatt tüzetesen átvizsgálták az épületet, de bombát nem találtak.

Egy év leforgása alatt ez a második hamis bombariadó az MVSZ székházánál. Ezúttal a katasztrófavédelem nem szállt ki, és így a székház tartós bezárására sem került sor. Pár nappal korábban, a húsvéti ünnepek idején újból látták az MVSZ székházának közelében azt a Kovács István nevű személyt, aki visszatérően halálosan fenyegeti Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét, és akit a rendőrség hat hónapja nem tudott elfogni - áll az MVSZ Sajtószolgálatának közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.