Élet menete

Forgalmi változásokra kell készülni a belvárosban

Az Élet menete miatt forgalmi változásokra kell készülni vasárnap délután a belvárosban, a megemlékezés idején több busz- és villamosjárat közlekedése is módosul.

2014.04.25 20:45MTI
Forrás: Wikipedia

Vasárnap délután fél 4 és 6 óra között a Március 15. térről a Keleti pályaudvarhoz vonulva tartják az Élet menete megemlékezést. A menet a Szabad sajtó út - Ferenciek tere - Kossuth Lajos utca - Astoria - Rákóczi Ferenc út - Baross tér - Thököly út útvonalon halad majd. Az esemény miatt vasárnap már fél 3-tól lezárják az Erzsébet hidat, illetve szakaszosan a vonulás útvonalát is.

A forgalomkorlátozások a 4-es és 6-os, 47-es, 48-as és 49-es villamos, 5-ös, 8-as, 112-es és 178-as, 7-es és 107-es, 9-es, 15-ös, 20E, 30-as, 30A és 230-as autóbusz valamint a 73-as és 76-os trolibusz közlekedését érinti.

A BKK közleményében kiemelte, hogy a közúti lezárások, és ezzel együtt a tömegközlekedési járatokra is érvényes forgalomkorlátozások a rendőrségi döntések függvényében változhatnak.

Az Élet menete felvonulását tizenkettedszer tartják meg Budapesten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.